21. in 21. februarja 2016 je Fidži prizadel silovit ciklon, ki je za sabo pustil pravo opustošenje. Ljudje so izgubili življenja, mnogi so ranjeni, uničeni ali poškodovani so domovi in infrastruktura. Številni so že vedno brez elektrike, vode in odrezani od komunikacij. Nešteto prebivalcev Fidžija so naselili v prepolne  evakuacijske centre, ker so njihovi domovi uničeni.

Damaged-buildings-in-Rakiraki fiji21. in 21. februarja 2016 je Fidži prizadel silovit ciklon, ki je za sabo pustil pravo opustošenje. Ljudje so izgubili življenja, mnogi so ranjeni, uničeni ali poškodovani so domovi in infrastruktura. Številni so že vedno brez elektrike, vode in odrezani od komunikacij. Nešteto prebivalcev Fidžija so naselili v prepolne evakuacijske centre, ker so njihovi domovi uničeni.

Centri Joge v vsakdanjem življenju po vsem svetu zbirajo donacije za takojšnjo pomoč ljudem na Fidžiju. Donacije bodo predali lokalni humanitarni organizaciji, ki neposredno pomaga tako, da ljudi oskrbi z vodo in hrano ter gradbenim materialom za hudo poškodovana območja.

Fidži nujno in takoj potrebuje pomoč! Če želite pomagati in darovati, prosimo, stopite v stik z najbližjim društvom Joga v vsakdanjem življenju. Hvala!